Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Voor vragen over de electronica en de voertuigcomputers
FrankVeer

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by FrankVeer » 10 Oct 2012, 10:19

Gerard_ wrote:Kijk even of de "connectors" in de stekker(welke op het slotmodule komt) niet te ver uit elkaar staan,...
Ook gecheckt, dat schijnt ook goed te zijn.

User avatar
Jay
Posts: 381
Joined: 15 Mar 2007, 10:44
Location: Oirsbeek
Geslacht:
Age: 53

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by Jay » 12 Oct 2012, 18:15

Bij mij zit de CV module bij de ECU. Dus achter het dashboard kastje en dan een beetje hoog gemonteerd.
MK1 Mondeo Wagon 2.0i Ghia, 1996

-RS kit
-CSC dubbele uitlaat
-JZ Dynamic, 225/35/19 (zomer); Ronal, 205/50/17 (winter)
-MAD pneum. niveauregeling
-Bosch parkpilot
-ruiten getint
-Weitec 4 cm verlaagd
-MK2 lederen interieur
-en nog veel meer

FrankVeer

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by FrankVeer » 12 Oct 2012, 18:57

Jay wrote:Bij mij zit de CV module bij de ECU. Dus achter het dashboard kastje en dan een beetje hoog gemonteerd.
Ja, daar zou ie moeten zitten, maar dat doet iet niet. We hebben de hele handel daar gedemonteerd, maar niets kunnen vinden. Daar zit bij mij alleen de ECU. Verder is het leeg.

Frank

User avatar
Jay
Posts: 381
Joined: 15 Mar 2007, 10:44
Location: Oirsbeek
Geslacht:
Age: 53

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by Jay » 13 Oct 2012, 23:45

Raar dat die daar niet zit. Ik heb het nog even in het Haynes manual opgezocht, maar daar word ik niet wijzer van. Volgens het manual zit die dus ook op de plek achter het dashboard kastje. Er wordt geen verschil gemaakt tussen station of 4 of 5 deurs en ook niet tussen handbak of automaat. Het is een zwart kastje voor zowel het autoalarm als wel de centrale vergrendeling.
MK1 Mondeo Wagon 2.0i Ghia, 1996

-RS kit
-CSC dubbele uitlaat
-JZ Dynamic, 225/35/19 (zomer); Ronal, 205/50/17 (winter)
-MAD pneum. niveauregeling
-Bosch parkpilot
-ruiten getint
-Weitec 4 cm verlaagd
-MK2 lederen interieur
-en nog veel meer

User avatar
dick1967
Posts: 2972
Joined: 24 Apr 2008, 21:57
Location: Ede Gelderland
Geslacht:
Age: 52

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by dick1967 » 14 Oct 2012, 01:38

dat je hem niet kan vinden ligt er aan dat een Mondeo mk1 met alleen cv zonder ab
geen module heeft (dit is een harde schakeling) controleer de kabels die je deur met de wagen verbind maar eens.
daar zal wel een breuk in zitten.
I het trotse bezit van een mk 4.5 1.6 tdci titanium station
Wat je ook doet, zorg altijd dat je de drie T's bij je hebt, dan kun je je altijd redden....
Tyraps, Tape en Telefoon

FrankVeer

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by FrankVeer » 14 Oct 2012, 10:43

dick1967 wrote:dat je hem niet kan vinden ligt er aan dat een Mondeo mk1 met alleen cv zonder ab
geen module heeft (dit is een harde schakeling) controleer de kabels die je deur met de wagen verbind maar eens.
daar zal wel een breuk in zitten.
Ik had daar ook al iets over gelezen (wellicht een eerdere bijdrage van jou in een andere thread?), maar ik snap het principe niet. Op welke wijze is de CV dan 'hard geschakeld'? Hoe zijn de portiermodules dan op elkaar aangesloten, via een relais o.i.d.?

User avatar
dick1967
Posts: 2972
Joined: 24 Apr 2008, 21:57
Location: Ede Gelderland
Geslacht:
Age: 52

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Post by dick1967 » 14 Oct 2012, 23:38

de schakelaars die het sluiten en openen regelen zitten in de sloten en werken zonder relais.
I het trotse bezit van een mk 4.5 1.6 tdci titanium station
Wat je ook doet, zorg altijd dat je de drie T's bij je hebt, dan kun je je altijd redden....
Tyraps, Tape en Telefoon

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests